Select Page

Astazi, 29 iunie a.c, orele 19:00, in parcul Drumul Taberei a avut loc lansarea oficiala al noului centru al retelei “Cicloteque”. Mersul pe bicicleta a fost sarbatorit printr-o prezentare de moda pe doua roti marca Trends by Adina Buzatu.

La eveniment, alaturi de Primarul Sectorului 6 – Cristian Constantin Poteras, au mai defilat Borbely Laszlo – Ministrul Mediului si Padurilor, Lucian Mandruta (Antena2), Zoli Toth (Sistem), Sorin Brotnei (Akcent), actorul Dorian Boguta, Stefan Lungu, Alexandru Constantin (Prima TV) si compozitorul Zsolt Kerestely, oficiali ai autoritatii locale si reprezentanti ai Asociatiei MaiMultVerde.

Pentru noi mersul pe bicicleta trebuie sa devina in cel mai scurt timp un mod de viata. Cu ajutorul partenerilor nostrii ne dorim sa facem suficiente piste pentru a ne putea urca pe biciclete!” ne declara Cristian Poteras, primarul sectorului 6.

Evenimentul a fost prezentat de Dragos Bucurenci, reprezentant al Asociatiei MaiMultVerde si a avut ca scop promovarea mersului pe bicicleta si adoptarea unei vieti sanatoase, pe doua roti.

Centrul va functiona de la orele 8.00 la 22.00, pentru a fi disponibil atat utilizatorilor care doresc sa mearga la serviciu, cat si celor ocazionali care doresc sa se familiarizeze cu mersul pe bicicleta prin plimbari de agrement.

Inchirierea si rezervarea bicicletelor se pot face online pe site-ul www.cicloteque.ro, iar tarifele sunt: 2 lei pe ora, 10 lei pe zi sau 20 lei pentru doua zile prin contul “cicloteque”. Studentii, pensionarii si somerii beneficiaza de tarife speciale, reduse la jumatate.

Centrul Cicloteque din Drumul Taberei pune la dispozitia cetatenilor aproximativ 50 de biciclete pentru inchiriat.

Aveti mai jos cateva poze de la eveniment.

[via Dr-Taberei.ro]