Select Page

Sambata, intre 11.00 si 14.30, in zona Lacului Morii s-a desfasurat spectacolul “AeroNautic Show Lacul Morii 2017”, fiind organizate exercitii demonstrative de parasutare pe apa si recuperare executate de militari din cadrul Fortelor Terestre Romane. Parasutarea s-a facut dintr-o aeronava C-27J Spartan apartinand Fortelor Aeriene Romane. De asemenea, Fortele Navale Romane au facut un exercitiu combinat elicopter si forte pentru operatii speciale – insertie in apa, recuperare cu cosul, recuperare cu coarda si parasutare la punct fix.

Tot in cadrul spectacolului aeronautic, au fost prezenti si Iacarii Acrobati, Sorin Bochis dar si Jurgis Kairys, care a facut spectacol in stilul lui caracteristic. Brigada Speciala de Interventie “Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane a facut un exercitiu demonstrativ de recuperare din apa, iar SMURD a desfasurat o simulare de salvare de la inec cu scafandri.

In Parcul Crangasi au fost spectacole sustinute de Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale si de ansamblul Cercului Militar Curtea de Arges.

Evenimentul este organizat de Asociatia Aeronautica Romana si Ministerul Apararii in colaborare cu Primaria Sector 6 si Centrul Cultural European Sector 6.

Cateva fotografii de la eveniment aveti mai jos. Enjoy! 🙂