Monday , 24 April 2017
Home >> Evenimente >> Parada militara – 1 Decembrie 2015 – Bucuresti ( FOTO & Video )

Parada militara – 1 Decembrie 2015 – Bucuresti ( FOTO & Video )

In fiecare an, de 1 decembrie, la Bucuresti, in orasul unirii, la Alba Iulia la Catedrala Reintregirii sau Incoronarii, dar si in toate orasele mari din intreaga tara au loc parade militare, manifestari culturale si ceremonii prilejuite de aniversarea acestei zile, evenimente care ii reunesc alaturi pe romanii de pretutindeni.

Parada traditionala de Ziua Nationala a inceput dupa ora 11:00 in Piata Constitutiei si a durat peste o ora. Au participat peste 2.600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare (tancuri, masini, etc), din MApN, MAI, SRI, SPP, STS, etc. Militarilor romani li s-au adaugat detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia.

In tribuna oficiala, pe langa presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au mai fost Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, presedintele PSD, Liviu Dragnea, copresedintele PNL Vasile Blaga, ofiteri ai Armatei Romane, alti membri ai Guvernului, politicieni si reprezentanti ai institutiilor statului, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

Mai jos aveti cateva fotografii de la eveniment. Enjoy! 🙂

Check Also

Concert ProFM ON TOP @ Casa Poporului (VLOG & POZE)

Casa Poporului si-a deschis larg portile pentru echipa ProFM, care a suit intreaga gasca HaHaHa, …

FC Steaua Bucuresti VS Dinamo Bucuresti – Fotbal ( VLOG & POZE)

Steaua – Dinamo s-a terminat 1-1 si Rednic este neinvins in fata rivalilor in cinci …

Leave a Reply

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.