Select Page

Ceea ce ne face fericiti ne defineste! Mi-as dori ca toti cei din jurul meu sa aiba inimile pline de fericire, incat sa explodeze printr-un zambet la fel ca tine.

Oare cat inseamna o clipa de fericire? De ce noi obisnuim sa privim la partea goala a paharului, in loc sa fim multumitori pentru tot ce avem?

Fericirea sta in clipa de fata, iar uneori trecem pe langa ea atat de repede, ca nici nu ne dam seama ca exista, desi se afla peste tot.

Dar, trebuie sa cautam fericirea? Eu cred ca nu trebuie cautata nici fericirea, iar tristetea nici atat. Aceste sentimente vrei nu vrei ne vor intampina in “drumul vietii”. Tristetea face parte din trecut, prezent si viitor, la fel ca si fericirea. Pot spune ca se afla intr-o “relatie de simbioza”. Nu poti urca in sus fara sacrificiu, nu poti stinge focul fara apa, n-ar exista negru fara alb, nu exista fericire fara tristete!

Asadar nu cauta fericirea si ZAMBESTE, este cel mai ieftin mod de a face fericit pe cineva, pentru ca cu siguranta acel zambet al tau este fericirea altcuiva.

Ti-am spus vreodata cat de frumoasa esti atunci cand zambesti?